top of page

POLITIKA ZASEBNOSTI

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo, ko obiščete www.drustvomoldavit.siwww.moldavit.si in www.zvezdnikamni.com se naročite ali opravite nakup.

1. INFORMACIJE O NAPRAVI

Ko obiščete spletne strani www.drustvomoldavit.si, samodejno zbiramo določene podatke o vaši napravi, vključno s podatki o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterimi piškotki, ki so nameščeni v vaši napravi.

Poleg tega, ko brskate po www.drustvomoldavit.si, zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledate, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas napotili na www.drustvomoldavit.si, in informacije o vaši interakciji s www.drustvomoldavit.si. Te samodejno zbrane informacije imenujemo informacije o napravi.

Podatke o napravi zbiramo z naslednjimi tehnologijami:

  • Piškotki so podatkovne datoteke, ki so shranjene v vaši napravi ali računalniku in pogosto vključujejo anonimni enolični identifikator.

  • Dnevniške datoteke sledijo dejanjem na spletnem mestu in zbirajo podatke, vključno z vašim naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, napotitvenimi/izhodnimi stranmi in datumskimi/časovnimi žigi.

2. PODATKI O NAROČILU IN E-POŠTI

Ko opravite nakup ali poskušate opraviti nakup ali se naročite prek www.drustvomoldavit.si, od vas zbiramo določene podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izstavitev računa, naslovom za pošiljanje, podatki o plačilu (kreditna kartica, PayPal), e-poštnim naslovom in telefonsko številko.

3. KAKO UPORABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Podatke o naročilu, ki jih zbiramo, na splošno uporabljamo za izpolnjevanje vseh naročil, oddanih prek www.drustvomoldavit.si, www.moldavit.si ali www.zvezdnikamni.com (vključno z obdelavo vaših podatkov o plačilu, urejanjem pošiljanja in zagotavljanjem računov in/ali potrdil o naročilu).

 

Poleg tega te podatke o naročilu uporabljamo za:

  • Komunikacijo z vami.

  • Preverjanje naših naročil glede potencialnih tveganj ali goljufij.

  • V skladu s preferencami, ki ste jih delili z nami, vam zagotovimo informacije ali oglase v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.

  • Kot mednarodno združenje si pridržujemo pravico, da navedemo vaše ime, mesto in državo na našem seznamu javnih podpornikov zahvale. Če ne želite biti javno objavljeni, nam to sporočite in vaše ime bomo odstranili z javnega seznama.

 

Podatke o napravi, ki jih zbiramo, uporabljamo za pomoč pri preverjanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vaš naslov IP) ter na splošno za izboljšanje in optimizacijo www.drustvomoldavit.si, www.moldavit.si ali www.zvezdnikamni.com.

4. DELITEV VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, da nam pomagajo pri uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj.

Uporabljamo tudi Google Analytics, ki nam pomaga razumeti, kako naše stranke uporabljajo www.drustvomoldavit.si, www.moldavit.si ali www.zvezdnikamni.com in kako Google uporablja vaše osebne podatke.

Nazadnje lahko delimo tudi vaše osebne podatke, da zagotovimo skladnost z veljavnimi zakoni in predpisi, da odgovorimo na sodni poziv, nalog za preiskavo ali druge zakonite zahteve po informacijah, ki jih prejmemo, ali da drugače zaščitimo svoje pravice.

5. VEDENJSKO OGLAŠEVANJE

Vaše osebne podatke uporabljamo, da vam zagotovimo ciljno usmerjene oglase ali tržna sporočila, za katera menimo, da bi vas lahko zanimala iz zunanjih storitev, kot so:

  • Facebook

  • Google

6. VAŠE PRAVICE

Če ste prebivalec Evropske unije ali katere koli druge države zunaj EU, imate pravico dostopati do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljavljati to pravico, nas nemudoma kontaktirajte.

Poleg tega, če ste evropski rezident, uporabljamo vaše podatke v primeru, da bi z vami izpolnili pogodbo (na primer, če oddate naročilo preko www.drustvomoldavit.si, www.moldavit.si ali www.zvezdnikamni.com), ali kako drugače za zaščito naših zakonitih poslovnih interesov.


Upoštevajte, da bodo lahko vaši podatki preneseni izven Evrope, vključno s Kanado in Združenimi državami ali drugo državo vašega prebivališča.

7. HRANITEV PODATKOV

Ko oddate naročilo prek www.drustvomoldavit.si, www.moldavit.si ali www.zvezdnikamni.com, bomo podatke o vašem naročilu hranili za našo evidenco, razen če in dokler ne zahtevate, da izbrišemo te podatke.

6. MLADOLETNIKI

Spletno mesto ni namenjeno osebam, mlajšim od 16 let.

7. SPREMEMBE

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo, da odraža na primer spremembe naših praks ali zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

Če imate dodatna vprašanja in/ali potrebujete več informacij, nas kontaktirajte na info@moldavit.si in/ali pokličite +386 406 119 59.

bottom of page