top of page
Saos - Paralogue
00:0000:00

Angelski Kristal je vrsta Gorskega Kristala (Kamene Strele), ki se razlikuje od drugih kvarčnih kristalov s prisotnostjo mehke bele črte, ki poteka skozi sredino kristala, ploščatosti, velike čistosti in vsestranskih pravilnih piramidno tetra, penta in heksagonalnih oblik. Imenujemo ga tudi Nitni kvarc. Je redek in iskan. Spada med pomembnejše zdravilne kamne iz družine Gorskih Kristalov. Zelo dobro se ga programira za samo-zdravljenje in krepitev zdravilnih sposobnosti. Dostopa do ene ali več višjih ravni in odpira vse energetske centre zavesti. Zaradi njegove visoke čistosti in bele Svetlobe se programi ohranjajo dlje časa, ne da bi ga morali ponovno napolniti.

Uporablja se za telesno, duševno in čustveno stabilnost ter pri odstranjevanju nezdravih čustvenih blokad. Je kamen Duhovnih povezav in zaščite. Lahko ga programiramo, da zagotavlja zaščito pred telesnimi motnjami. Primeren je tudi za zaščito prostorov in krajev. Prenašanje in nošenje v območju SRCA je najbolj učinkovito in koristno.

Angelski Kristal ima močan zdravilen vpliv na pljuča in dihanje. Zlasti je učinkovit pri zdravljenju astme. Ob pravilni rabi so rezultati presenetljivi. Dobro se obnese tudi pri celjenju zlomov kosti, pri celjenju mišičnih poškodb, skratka olajšuje popravljanje telesa na vseh ravneh. Zaradi bele Svetlobe se usklajuje z vsemi kamni in Kristali, predvsem pa deluje kot generator za povečevanje moči Kamnov v njegovi bližini.

bottom of page