top of page
Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00

ČIŠČENJE, POLNJENJE IN PROGRAMIRANJE KAMNOV

 
Kamen temeljito očistimo tako, da ga za 24 ur pustimo v kozarcu slane vode (kamnu dodaš toliko soli, da ga prekrije in vse skupaj preliješ z vodo). 

 
Kamen po 24 urah v slani vodi vzamemo iz kozarca ter ga postavimo pod tekočo vodo za minimalno 10 minut. Če imate možnost, da kamen polnite v čistem potoku se učinek polnjenja še poveča. Med spiranjem ga lahko tudi sčistite s ščetko, da odstranite sol, katera se morebiti ne bi sprala z vodo. 

 
Zelo pomembno je, da kamen pustimo na Sončni Svetlobi (vsaj) eno uro. S tem postopkom se Sončna Energija shrani v Silicijevi osnovi Kamna in mu poveča moč in učinkovitost. Polni se tudi pri polni luni (eden do dva dni pred polno luno)

 

Kamen je zgrajen na Silicijevi osnovi, kar pomeni spomin in prevodnost. Po polnjenju ga programiramo z besedami oziroma z molitvijo. Kamnu zaupamo svoj namen ali cilj in ga prosimo, da nam s Svetlobo in Jasnovidnostjo pomaga. Želje in cilji ne smejo biti povezani z materialnim svetom.

Postopek čiščenja lahko ponovimo večkrat na leto (Zvezdni kamen se ne umaže, če se ga dotikajo drugi ljudje lahko pa obdrži kratkotrajen učinek). S sončno svetlobo in vodo ga čistimo in polnimo enkrat do dvakrat na mesec. Za maksimalni učinek je kamen priporočljivo nositi v območju SRCA.

Čiščenje

Polnjenje z vodo

Polnjenje s soncem

Programiranje Kamna

bottom of page