top of page
Tanaki - Giuseppe Giannotti
00:0000:00

Pred cca. 816.000 leti je na območju severo zahodnega dela Tasmanskega otoka (Avstralija), natančneje v bližini Darwinove gore, blizu mesta Queenstown, padel Meteorit s premerom cca. 50m. Ob padcu se je ustvaril Darwinov krater (ime je dobil po gori Mt. Darwin) s premerom cca. 1,2 km. Meteorit je ustvaril 330m globok krater v katerem se je tekom časa nabralo za 230m usedlin tako da je danes upada le še cca. 100m. Moč udara je ocenjena na 20 megatonov, kar je enako moči 1300 atomskih bomb vrženih na Hirošimo. Meteorit je padel s hitrostjo 20km na sekundo vendar se je njegova dejanska hitrost z vstopom v atmosfero že precej upočasnila.

 

Ob padcu so bili ustvarjeni Darwinovi Tektiti, ki so razpršeni na območju velikem 410km². Po raziskovalnih meritvah naj bi bilo v okolici Darwinovega kraterja raztresenih Tektitov za okoli 25000 ton vendar je velika večina skrita in zakopana pod zemljo. Glede na relativno majhnost Meteorita in procentom Silicija v tleh, ta specifičen udar podira obstoječe teorije glede nastankov Moldavitov in ostalih Tektitov. Ostaja uganka za znanstvenike in hkrati je eden izmed najbolje ohranjenih študijskih primerov za podajanje natančnih rezultatov o nastanku Tektitov.

 

Barva Darwinovih Tektitov je svetlo do temno zelena, rjava, bela in črna. Bolj kot je Tektit temen, več ima nespremenjenih delov Meteorita v svoji sestavi, bolj kot je svetel, bolj prihaja iz samega jedra udara, kjer je bila vročina in Svetloba dovolj visoka, da se je Silicij v višji meri prečistil.

 

Vsi Meteoriti so prepotovali nepredstavljivo velike razdalje preden so pristali na našem planetu tako nosijo v sebi, podobno kot človek, del Neskončnosti oziroma del Neskončnega Vesolja. V svoji osnovi so Meteoriti nebeška telesa, namenjena za hrano Soncem in Planetom in tako so Darwinovi Tektiti na zemlji namenjeni, da hranijo in ohranjajo Človekovo SVETLOBO, katera izvira iz TOPOLOTE Ljubezni Človeškega SRCA.

 

Ustvarjeni so bili z zavitimi oblikami, prepletenimi formacijami in linijami, podobno SRČNEMU ožilju. Imajo zelo Aboridžinski izgled in če jih uporabljamo v naravi odganjajo duhove strahu. Kot vsi ostali Tektiti spadajo med zelo posebne in redke vrste Zvezdnih Kamnov. Njihova Energija prinaša zelo pospešeno razrešitev karmičnih dolgov. Darwinovi Tektiti dvigujejo zavedanje in obenem prizemljujejo, kar pa je pogojeno s posameznikovo stopnjo Zavesti in Močjo Duha.

 

Kamni razpršeni med ljudmi ustvarjajo zelo močne miselno SVETLOBNE povezave ter na SRCIH ljudi ustvarjajo Mrežo, ki bo v bližnji prihodnosti s svojo NAJVIŠJO SVETLOBO in NAJČISTEJŠO LJUBEZNIJO spremenila in občutno zaznamovala potek največjih dogodkov CELEGA OBSTOJEČEGA STVARSTVA.

bottom of page