top of page
Echoes From The Void - E-Mantra
00:0000:00

Kolumbijanit je Sveti Kamen Kolumbijskih indijancev iz Muiska plemen. Indijanci mu pravijo "Piedra Rayo", kar pomeni "Kamen Strele". Povezan je s Svetim, Božjim izvorom. Zdravilci ga uporabljajo kot pripomoček za komunikacijo z nevidnim.

 

V primerjalni raziskavi na oddelku za Geologijo smo ugotovili, da gre za izjemno star Obsidian z obliko Tektita (Psevdotektit). Zanimivo je, da se je ohranil v zemlji tako dolgo in preživel neverjetno dobo 30 milijonov let (Obsidian je v naravi zelo nestabilen in zelo redko preseže nekaj milijonov let). Je zelo čist, redek Energetski naravni Biser.

Na štirih odpravah Društva v Kolumbiji smo te Kamne prejeli z velikim Spoštovanjem. Ti Kamni so bili izkopani pred cca. 25 leti v okolici mesta Kali (Valle del Cauca). V Kolumbiji smo prejeli te Kamne posvečeno ob delni menjavi za Moldavite. Kamni so nas poklicali, da jih prinesemo v Slovenijo za višji namen, od koder bodo razpršeni po celi Evropi in ostalih kontinentih kot močan pripomoček pri dvigu človeške zavesti. Ta redek in dragocen Kamen ima zelo visoko vibracijo v primerjavi z ostalimi Zvezdnimi Kamni. Tistim, ki so namenjeni imajo možnost z njimi prvič v življenju začutiti globoko Sočutje preko Božjega Usmiljenja. S pravilnim ravnanjem in nagovarjanjem ponuja možnost, da se dvigneš nad svet do najvišjih Duhovnih občutkov. Doživiš lahko vizije, kjer so solze neogibne. Sam sem to večkrat zelo močno izkusil. Imel sem jasno vizijo in globok občutek, ki se je začel sprožati v bližini Kamnov. Vedno so po vizijah sledile solze zavedanja in prepoznavanja Resnice na višji čustveno Duhovni ravni. Z lahkoto sem se vživel v Bližnjega, pa naj si bo to v rastlino, človeka ali žival. Predvsem sem zelo močno občutil kroge trpljenja vseh živih bitij na zemlji.

Da smo v Evropo pripeljali več teh redkih Kamnov gre Zahvala predvsem profesorju iz Univerze v Kali, kateri nas je zelo gostoljubno sprejel, nas usmerjal, dajal napotke in pazil na nas, saj je Kolumbija nevarna dežela polna pasti. Ker je količina teh Kamnov omejena verjamemo, da so namenjeni ljudem, ki nosijo v sebi višje Duhovno poslanstvo. 

bottom of page