Sončna Vrata pripeljejo posameznika na pot Ljubezni in Modrosti. Kdor v sebi odkrije ta dva čudovita bisera lahko spozna skrivnost celotnega vesoljnega

reda, od najmanjših zakonitosti, pa vse do prasvetlobe večnega
ognja, kateri napaja vso Neskončnost. 

Onosmil Zlatobor

JEZUSOV PONOVNI PRIHOD  

»Razlaga PREROKBE s strani STVARNIKA«

Janezovo Razodetje: »In na nebu pojavil se je veliki čudež; ženska odeta sonce,

in mesec pod njenimi nogami, in na njeni glavi krona iz dvanajstih zvezd:

In ona je tam z otrokom jokajoča, s porodnimi popadki, in v bolečinah

poroda. In rodila je otroka moškega spola, ki bo vladal vsem

narodom z železno palico; in njen otrok jbil prinešen

k Bogu in k njegovemu prestolu.«

 

JEZUS: »Kdo je "ženska", ki se prikazuje na nebu, oblečena v SONCE? "Ženska" je plemenita prispodoba človeškega bitja brez plodilne moči, toda sposobna za oploditev in zanositev oziroma spočetje. Torej je ta ženska popolna prispodoba človeka, torej nobenega popačenega ali nezmernega človeškega bitja.

MOJI NAUKI so kot ženska, ki se bo gotovo pojavila v NAJPOPOLNEJŠIH NEBESIH, ker so MOJI NAUKI v MENI in izhajajo iz MENE, kot tudi ženska, ki je popolna podoba Duhovnega človeka, čeprav navznoter nezmožna zaploditve; vendar bo preko nje človek postal dovzeten za vse, kar je DOBRO v LJUBEZNI, kar pomeni dovzeten za ČISTO NEBEŠKO LJUBEZEN BOGA, kot VEČNO DUHOVNO ŽIVLJENJE iz MENE. To je »OTROK« s katerim bodo MOJI NAUKI oplojeni v ČLOVEŠKEM SRCU.

Res je, da tukaj govorimo predvsem o MOJIH ČISTIH NAUKIH, kot JAZ o Popolni Nebeški ženski, ne pa o lažnem nauku ali opici. Popolnoma naravno je, da je ta Popolna ženska ali MOJI ČISTI NAUKI Resnično odeta s SONCEM ali z MOJO SVETLOBO SVETLOB, ker izhaja iz MENE SAMEGA!

Ta Najpopolnejša Nebeška ženska ali MOJI NAJČISTEJŠI NAUKI, je zmožna samo sprejemanja NEBEŠKE LJUBEZNI IZ MENE. Zato z nogami brcne mesec kot nestanoviten simbol ljubezni do sebe ali ljubezni do sveta, ki je popolnoma nasprotno polarna z njenim ČISTIM NEBEŠKIM BITJEM. Prav tako je okrašena z Dvanajstimi "ZVEZDAMI" ali z Mojzesovimi Desetimi Zapovedmi in povrhu tega še z Dvema Zapovedima (Krščanske) LJUBEZNI, vendar na noben način z dvanajstimi apostoli ali z dvanajstimi rodovi Izraela, ampak kot SEM že dejal, okrašena z dvanajstimi zakoni VEČNEGA ŽIVLJENJA.

Ženska ali MOJI DEJAVNI NAUKI iz MENE, bo ali je že noseča Znotraj človeka. S čim? Ali niste nikoli slišali o PREROJENJU?! Ali ni rečeno: 'Če se človek ne PRERODI v DUHU, ne more vstopiti v BOŽJE KRALJESTVO?!'

Glejte: Otrok s katerim je ženska noseča je ČISTA BOŽJA LJUBEZEN, ki zaradi mnogovrstnega samozatajevanja, povzroča velike bolečine naravnemu človeku toliko časa, dokler se ta NEBEŠKA LJUBEZEN v samem človekovem DUHU ne razvije v Povzdignjen Preporod, v VEČNO ŽIVLJENJE.

Ne predstavljajte si, da zadostuje samo učenje in bo opisana ženska zanosila, ampak bo noseča samo z ŽIVIMI DEJAVNIMI NAUKI, če jih človeško bitje zaupno sprejeme. Ta opisana noseča ženska iz katere se rodi BOŽJA LJUBEZEN je nov otrok in to je PREROD V VEČNO ŽIVLJENJE.

Vendar je otrok deček! Zakaj ne deklica, torej ženskega porekla? Ker v tej LJUBEZNI leži in mora ležati prvotna zaploditvena moč, kakršno ima moški in ne ženska.

Ta Otrok ali BOŽJA LJUBEZEN (to je BOŽANSKA LJUBEZEN) v človeškem duhu, POROJENA iz MOJIH NAUKOV, bo potem z železno palico ali z Neuklonljivo BOŽJO MOČJO, ponovno prečistila vse narode ali vse posvetne zahteve in čutne slasti. S tem - zaradi MENE - se bo človeški duh in vsa njegova nagnjenja do MENE, približal in bo našel Blaženost ob MOJEM PRESTOLU, ki je RESNIČNA MODROST IZ MENE VEČNO!

Poglejte, to je zelo lahko razumljiv pomen teh verzov; torej se mora samo v tej RESNIČNI SVETLOBI vse upoštevati in razumeti.«

Jakob Lorber: JEZUSOV PONOVNI PRIHOD (str. 39)

V teh objavah nam GOVORI ON, ki je VSE, ter EDINI Preusmiljeni in Predobri

Ljubeči OČE in ni drugega OČETA oziroma JEDRA okoli katerega kroži vso

obstoječe neskončno Stvarstvo, mi pa smo Njegovi prvi Ljubi OTROCI,

katere nas je iz Središča OČETOVEGA SRCA, Večna USMILJENA

 LJUBEZEN odkupila s hudimi bolečinami in krvjo na križu, 

ter nas Potrpežljivo Čaka z vso TOPLINO SRCA, v Svoj

 SVETLOBNO Večni OČETOVSKI OBJEM. AMEN! 

Onosmil Zlatobor