top of page
Five Spirits - Apache
00:0000:00

Granat Spesartin je eden najčudovitejših in najmočnejših druguljev globoke rdeče barve, kar jih lahko najdemo na našem planetu. Njegova trdnost, transparentnost, barvna intenziviteta, svetlobni odboj in zunanje pravilne oblike so naravnost neverjetne za človeško oko. Večina Granatov ima trdnost okoli 6,5, Brazilski Spesartin pa je edini, ki dosega 7,5 in je gostejši ter težji od Rubinov in Safirjev. Je zelo redek (veliko redkejši od Diamanta). Cenovno je neprimerno bolj dosegljiv in najdemo lahko tudi večje naravne primerke po sprejemljivih cenah. Nahajališče te redke podvrste je bilo samo eno na celemu svetu (Navegador, Minas Gerais, Brazilija) vendar jih sedaj ne kopljejo že več kot 15 let saj je rudnik porušen. Granat Spesartin je temeljni Kamen, katerega bi moral vsak ljubitelj Kristalov vsaj enkrat v svojem življenju preizkusiti v njegovem delovanju. 

Energetsko je zelo močan in okoli sebe širi Auro rdeče barve. Vibracijsko občutljivi ljudje lahko njegovo veliko rdečo zgoščeno Energijo začutijo že preden se ga dotaknejo. Največji vpliv ima na prvi Energetski Center (korenska čakra), kateri je Ljubezen oziroma temeljna pogonska Energija za celotno telo. Nošen v območju SRCA ti da zelo močno Energijo in Voljo do fizičnega gibanja. Prav tako zdravi in lajša obolenja in vnetja.
 
Prve izkušnje s Spesartinom so bile, ko sem dobil hudo vročično vnetje sinusov pred odhodom na odpravo. Težave s sinusi so zelo boleče in ponavadi trajajo dlje časa. Večji kos Spesartina sem pred odhodom napolnil, ga programiral, dal pod vzglavnik in z njim za nekaj ur zaspal. Ko sem se prebudil so bile moje težave in bolečine v večini odpravljene, v naslednjih 24 urah pa so popolnoma izginile. Ob drugi priložnosti sem ta isti primerek nosil nekaj dni in od njega dobil tako veliko mero Energije, da sem jo moral vsako dnevno sproščati s tekom, telovadbo, kolesarjenjem ali pohodom v gore. Predvsem kadar sem se počutil slabo ali je bilo moje telo utrujeno sem kljub temu dobival presežek Energije ter voljo do rekreacije.
 
Granat Spesartin je primeren predvsem za slabokrvne ljudi, ljudi s pomanjkanjem volje, z depresijo in zaprtostjo vase, za športnike, ki potrebujejo dodaten vir čiste Naravne Energije. Deluje očiščevalno na na kri, jetra, vranico in pljuča, ter na Srce in ožilje. Priporočamo ga vsem, ki potrebujejo svež vir Kristalne Energije, da se lahko fizično ojačajo in si krepijo moč Duha v zdravem telesu s tem čudovitim Praognjem Preobrazbe.

bottom of page