top of page

Ljubi bratje in sestre, osvetlil in povedal vam bom v vsej preproščini o tem velikem svetlobnem projektu oziroma procesu, ki se že dogaja, ter se s Svetlobno hitrostjo širi skozi cel naš planet.


Vse se je začelo z malimi sončnimi Zvezdnimi kamni, katerih namen naj bi bil osvetliti SRCE zemeljskega Človeka. Razprešeni med ljudi ustvarjajo energetsko svetlobno mandalo in posledično se skozi zavedanje in ozaveščanje razsvetljuje SRCE posameznika, kateri se poveže z ostalimi svetlobnimi SRCI s pomočjo vizualizacije svetlobnega žarka in tako tvori svetlobno mandalo s skupno središčno točko, ki je ENO SRCE, sestavljeno iz naših malih svetlobnih SRC.

 

Vizualiziraj oziroma predstavljaj si, kako se tvoje SRCE poveže s svetlobnimi žarki do vseh živih bitij našega ter vseh drugih planetov in sonc, na katerih vseh je življenje. Ta trenutek postaneš sonce, saj gre iz notranjosti tvojega SRCA neskončno svetlobnih žarkov na vse strani. Tako spredaj kot zadaj, tako levo kot desno in tako zgoraj kot spodaj. Ta človeška sonca oddajajo svetlobo, ki je očetova milost usmiljene ljubezni, dana svojim otrokom v najtežjem času.

 

Zvezdni kamni so samo orodje, da te ozaveščajo in ščitijo, saj na tej podlagi lažje dojameš ter duhovno napreduješ z nadsvetlobno hitrostjo proti svojemu cilju. V tebi se zasveti SRCE, um ter celo tvoje telo. Začutiš, da si del neke velike svetlobne strukture oziroma svetlobne človeške mandale, katera oddaja in vse prežema z večno svetlobo in toploto usmiljene ljubezni.

 

Vsakdo, ki se tega zaveda, to vidi oziroma si predstavlja ali vizualizira je vedno poln svetlih misli, kot polno svetlobnih iskric, ki se nikoli ne porazgubijo ali uničijo, saj je vsaka misel kot seme, ki vzklije in kasneje rodi svoj sad. Več ljudi, ki to vizualizira, več svetlobe obkroža naš planet. To zelo močno potencira mir in sožitje med vsemi narodi in ljudmi, na živali, rastline, skratka na celo našo mati zemljo. 


Ljubi brat, ljuba sestra, dobro pa si v SRCU zapomni naslednje - svetloba, ki jo ustvarjamo, prihaja od tistega daljnega in edinega centralnega sonca vse neskončnosti, okoli katerega se vse vrti in vse deluje po njegovem vse redu. To edino zelo, zelo veliko osrednje centralno sonce ogreva in daje svetlobo vsem ostalim planetom in soncem.


Sonca so v resnici ogledala ali leče, preko katerih se svetloba odbija na vse strani. Ta svetloba oziroma žarki delajo svetlobno mrežo in kjer se jih v neki točki prekriža več hkrati nastanejo kometi kot energetska svetlobna telesa za hrano soncem. Torej sončna svetloba, ki jo prejemamo na našem planetu ne prihaja od našega Sonca, temveč od pra, pra, pra sonca, ki je jedro vsega obstoja ali Oče cele neskončnosti in ni drugega Očeta poleg njega. 


Da boste lažje razumeli vam bom na kratko predstavil velikega vesoljnega človeka. Planeti so kot desetarji, ki poveljujejo svojim vojakom oziroma lunam. Sonce je njihov poveljnik. Vsem soncem, ki jih vidimo na nebu poveljuje kapetan ali osrednje sonce, in ta mega bataljon se imenuje galaksija. Vsem galaksijam, s kapetani na čelu, pa poveljuje major oziroma veliko pra osrednje centralno sonce. Obstaja veliko majorjev ali pra osrednjih centralnih sonc, katera poveljujejo velikim skupinam galaksij. Slednjim, ki jih je zelo veliko pa poveljuje polkovnik ali pra, pra osrednje centralno sonce. Tudi teh je zelo veliko, kateri poveljujejo vsem majorjem ali pra centralnim soncem s svojimi galaksijami. Na sredini pa je general ali pra, pra, pra centralno sonce, ki je jedro vsega kar obstaja in vse se vrti okoli njega v popolnem redu. To velikansko jedro vsega obstoječega pa je v resnici tako zelo, zelo veliko, da če bi celo vojsko vseh planetov in vseh naštetih sonc dali skupaj v eno veliko kepo, bi le-ta v primerjavi z generalom oziroma pra, pra, pra centralnim soncem ali jedrom vsega obstoječega bila čisto majhna kroglica ali povedano še bolj natančno, vse prej našteto bi zavzelo komaj milijonti del glavnega centralnega sonca ali jedra oziroma očeta cele neskončnosti. Sedaj vidite kako veliko je v resnici jedro in tudi mora biti, da vse drži skupaj, ter vse prej našteto hrani s svojo toploto in svetlobo. 


V tem velikem vesoljnem človeku, ki ima videz rahlo prepognjenega človeka z daljšimi lasmi, je zemlja kot najnižji živec na mezinčku leve noge in se nahaja čisto na robu naše galaksije, kateri poveljuje kapetan po imenu sirij. Tukaj ste dobili pravi uvid v nekaj, kar je bilo človeštvu dolgo časa prikrito, in tudi tako na veliko opevani veliki pok so bile iz jedra oziroma glavnega centralnega sonca v resnici iztočene le dve majhni solzi usmiljene ljubezni. 


Morda izvedo tudi znanstveniki preko naše Svetlobne Mandale to resnico, ki jo tako vneto iščejo in delo jim bo zelo olajšano ter marsikatera njihova enačba bo rešena. Izvedeli bodo tudi, da je Sonce le ogledalna leča, ki SVETLOBO samo sprejme in jo oddaja naprej, ter je sestavljeno tudi iz vode. Tudi plima in oseka se pojavlja zaradi dihanja naše Matere Zemlje, ki je živ organizem oziroma živo bitje. Več o tem vam bom povedal naslednjič. Vse to in še veliko drugega mi je povedal Ljubeči OČE, ki je nad vsem. 


V OČETU ali JEDRU pa je notranje Središče ali tista temeljna žarišča točka vse TOPLOTE, kot njegovo SRCE ali SIN oziroma čista USMILJENA LJUBEZEN. Iz te Ljubezni je vse nastalo in bilo ustvarjeno. Vso neskončno materialno Vesolje je nastalo takrat, ko je USMILJENA LJUBEZEN prvič potočila veliko SOLZO, katera se je razpršila na vse strani in tako so nastala Sonca s svojimi Planeti, ter večja Sonca s svojimi Galaksijami, skratka vso materialno Vesolje. Druga in zadnja SOLZA, ki jo je potočila USMILJENA LJUBEZEN, pa se ni razpršila, temveč je bila namenjena za Središče vsega največjega Vesoljnega dogajanja. Ta zadnja SOLZA, pa je v resnici naš Planet ali lepše rečeno, naša Ljuba MATI ZEMLJA.

 

Samo na tem našem malem Planetu, izmed vseh ostalih, po številu, ki je neskončno, se je SIN ali USMILJENA LJUBEZEN utelesila v umrljivega človeka in se prvič v svojem večnem obstoju družila s svojimi ustvarjenimi bitji in Ljudje so se lahko z njo pogovarjali, jo gledali in se od nje učili. Ta Čista ter Ponižna USMILJENA LJUBEZEN je ozdravila mnogo Ljudi, vračala gluhim sluh, slepim vid, celo mrtve je obujala in kar je najbolj pomembno, utelesila se je za svoje Otroke, da bi jo kasneje v prihodnjem času lahko prepoznali kot svojega Ljubečega, Usmiljenega in Predobrega OČETA.

 

Kdor to dojame in naredi v SRCU Svetlobni stik s Središčem ali JEDROM JEDRA vse neskončnosti, ne samo da je prišel na začetek oziroma kjer se vse začne in vse konča, temveč je prišel v NAROČJE EDINEGA in RESNIČNEGA OČETA vseh očetov, ki je VSE v VSEM, in nikjer ni bolj Prijaznega in Ljubečega, kot je ON.


Na tej stopnji je pomemben osebni, Duhovno SRČNI stik in neomajna Vera, ki jo je sprožilo dojeto, ter tako brez vsakega dvoma komuniciraš s Središčem JEDRA ali z Ljubečim Svetim OČETOM, ki je v bistvu sama čista LJUBEZEN največjega možnega USMILJENJA, ter kot edini možni tvoj najboljši in najljubši popolni Prijatelj. Iz te LJUBEZNI smo izšli oziroma bili ustvarjeni in preko te LJUBEZNI se zopet vračamo nazaj v JEDRO vse edinega SRCA, BOGA OČETA, ki je VSE, mi pa smo njegovi LJUBI OTROCI. ON je Veliko in mi smo malo oziroma smo male miniature ali Alfa podobe velikega Omega JEDRA, BOGA OČETA. 


Očetovo SRCE ali SIN, ki je USMILJENA LJUBEZEN, iz katere je vse nastalo, nam je s svojim utelešenjem na Zemlji, kot največje darilo svojim otrokom, z vzgledom in dejanji pokazal kako umrljivo telo narediti za NESMRTNO SVETLOBNO, VEČNO TELO.


Naša Svetlobna Človeška Mandala prejema SVETLOBO iz samega JEDRA najvišje SVETLOBE in za seboj bo potegnila vse kar ji je podobno, iz vseh kontinentov našega veličastnega Planeta. Tako bo naša Svetlobna Človeška Mandala s svojo Najvišjo SVETLOBO prežela celo MATI Zemljo in pripravila Izvoljene za Velik Dogodek vseh časov, namreč zelo potenciran pritok goste Večne pra SVETLOBE, katera bo to našo Svetlobno Človeško Mandalo neskončno poživila in jo zelo obdarila. 


Tiste trdovratne z ledenim in kamnitim Srcem, ki služijo temi, pa bo udarila po temenu (bebavost) oziroma jih zbila po tleh, saj bo SVETLOBA tako zelo močna, da bo prodrla najgloblje v VEST vsakogar, ki je delal zlo in to bo tudi pekel za mnoge, ki se nikakor niso mogli odpovedati svojim hudobnim početjem oziroma služenju temi zla. Prežela bo cel planet, vso najtršo materijo in ne bo ga skrivališča, ki bi dal zavetje pomagačem teme. Bežali bodo v votline, glave tiščali v mivko, toda nič jim ne bo pomagalo. Niti veliki podzemni betonski bunkerji ne. Hudobnim bo odvzeto še tisto malo kar imajo, to je razum za njihovo manipuliranje in laži. Dobrim pa bo v SVETLOBI dodano in zaceljene bodo vse njihove rane ter obrisane Solze trpljenja in velike žalosti z njihovih oči.


Naša Svetlobna Človeška Mandala, ki jo skupaj ustvarjamo, bo zaradi svoje Čistosti in Moči obudila, rešila ter tako za seboj potegnila veliko izgubljenih in zapeljanih, naših preLjubih BRATOV in SESTER po celem Planetu. Z njimi in njihovimi izkušnjami bomo skupaj rešili še tiste, ki morda niso imeli več nobenega upanja. Tako pripravljeni bomo pričakali skupaj dan Ognjene Sodbe, in to bo tudi nov začetek ali NEBESA na Zemlji za Večnost. Dobivati bomo začeli Nesmrtna SVETLOBNA telesa, kot je to pred nami naredil Najljubši JEZUS za vse nas, ko je s svojim Nesmrtnim SVETLOBNIM telesom vstal od mrtvih oziroma z LJUBEZNIJO premagal smrt za Večno. Tudi o njem bi vam rad več napisal vendar mi ta trenutek solze ne dovolijo. 


Propadle bodo vse religije, sekte, in razne bratovščine. Postali bomo ena čreda in en pastir ali eno SRCE. Ena in Edina LJUBEZEN vsem nam bo ON, kot najbolj Ljubeči in Dobri OČE svojim otrokom, katerih veselja in sreče ne bo nikoli konec. 


Tehtnica mora biti vedno uravnovešena in tako tudi razmerje med Svetlobo in temo. Kjer je na svetu veliko najgnusnejše teme, se kot protiutež na Zemlji pospešeno krepi Najvišja SVETLOBA. Tokrat SVETLOBA priteka pomnoženo, saj je Človeštvo postalo zrelo, da sprejme to, kar je bilo dolgo časa nedosegljivo. Ta prihajajoča OČETOVA SVETLOBA, bo prinesla Novemu Svetlobnemu Človeštvu nazaj to, kar je naš Adam pred cca. 7.000 leti izgubil. Človek bo ponovno postal Gospodar svojega Planeta, Starejši in Modrejši bodo zopet dobili oblast nad vsemi elementi in Blažena po postala cela Zemlja z vsemi svojimi prebivalci.

 

OČETOVO SRCE ali Središče v JEDRU pa je OČETOVO NAROČJE, ki z največjo LJUBEZNIJO čaka svoje prve otroke, po tem dolgem procesu, da bodo potem, ko so okusili in spoznali zlo na Zemlji ter ga premagali z LJUBEZNIJO v malem, Vladali z OČETOM celi neskončnosti na veke vekov. 


Vsi bi se pogubili, če ne bi PREUSMILJENI in PREDOBRI OČE odplačal zelo veliko odkupnino knezu teme za nas, Njegove otroke. Odkupil nas je s krvjo na Križu ter največjim mučenjem in trpljenjem, ki ga človeško telo sploh zmore. ON, ki je bil brez greha, z vso možno najvišjo Močjo vse Neskončnosti, je Ponižno in v največji USMILJENI LJUBEZNI, brez ene grde besede ali upiranja pretrpel to, kar ni sposoben nihče v celem Vesolju. Tukaj vidite, kaj je preDobri OČE storil za svoje Otroke, in kaj vse nam bo dal, da ga le prepoznamo, in to v pravi in resnični Luči, in samo NJEGA LJUBIMO nad vse, svojega Bližnjega pa, zaradi Ljubezni do OČETA, najmanj tako kakor samega sebe. 


Veliko jih govori o JEZUSU, toda kdo je ON v resnici pa ne ve nihče in tudi ne more vedeti, če ne naredi SRČNEGA stika s Središčem JEDRA cele neskončnosti. Pred cca. 2000 leti je rekel Dobri JEZUS svojim učencem: "Še mnogo bi vam lahko povedal vendar me ne boste razumeli. Kasneje proti koncu časa vseh časov, pa pridem ponovno in o vsem vas bom poučil". 


JEZUSOV drugi ali ponovni prihod, kateri se je že začel, je prihod v SRCA ljudi in preko naših SRC bo s svojo SVETLOBO USMILJENE LJUBEZNI zopet zavladal na Zemlji, za vedno. 


Mi smo SVETLOBA in naš Planet je SVETLOBA in vsi smo ENO SRCE, eno telo ter ena in edina prečudovita Svetlobna Mandala, ki jo ustvarjamo in sestavljamo mi, preprosti Svetlobni Otroci našega Ljubečega Preusmiljenega in Predobrega OČETA, kot Živo prisotnega v naših SRCIH, ko nam tiho Govori, nas Varuje in Uči preko naše VESTI, ter nas Potrpežljivo čaka s svojim Toplim OČEtovskim SRCEM Najčistejše USMILJENE LJUBEZNI. 


Po tej kratki zemeljski preizkušnji oziroma opravljenem največjem možnem vesoljnem izpitu pridemo izpopolnjeni zopet nazaj v Njegovo varno Naročje in Njegov Večni OČETOVSKI Objem, kjer ni nobeno uho nikoli slišalo, nobene oči nikoli videle in nobeno SRCE nikoli občutilo tega, kar ima PREDOBRI, PREUSMILJENI in LJUBEČI OČE pripravljeno za svoje prve Ljube Otroke, katere nas pričakuje v velikem hrepenenju in Največji možni LJUBEZNI. 

Ljubi BRAT, Ljuba SESTRA: "Velik BLAGOSLOV praSVETLOBE Večnega OGNJA USMILJENE LJUBEZNI, naj prežame in napolni tvoje SRCE in SRCA vseh ljudi, celo našo MATI Zemljo ter ŽIVLJENJE na vseh Planetih in Soncih v vsej prostrani neskončnosti celega Našega VESOLJA. AMEN!!!" 

Energijska Mandala.png
Mandala Toplota Svetlobe.jpg
Mandala 4.png
bottom of page