top of page
Creation Of Earth - Thomas Bergersen
00:0000:00

Tektit je zelo lep visoko svetleč transformiran ostanek velikega Asteroida različnih aerodinamičnih oblik in velikosti. Okoli sebe oddaja zelo močno oranžno auro in čeprav je na zunaj črn, seveda zaradi zelo zgoščene SVETLOBE, ki je v njem, pa je v resnici njegova notranjost oranžna, na tankih mestih prehaja v rumeno, celo v zelo nežno zeleno. Zaradi velike gostote je njegova struktura tudi zelo trdna. 

 

Tektit deluje z zelo močno Energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Črni magiji, urokom, temi in vsemu slabemu popolnoma vzame moč oziroma onesposobi njihovo delovanje, saj slednje prevzema s tako močno SVETLOBO, da vzpostavi celo ponovni red in ravnovesje. Tektita vsak ne more nositi, ker mu s svojo prisotnostjo enostavno ne dovoli delati slabo oziroma mu preprečuje, da bi škodoval sebi, svojim bližnjim ali okolici. S Tektitom so tvoji nameni in dejanja lahko samo Dobra in Pozitivna. Da ti neverjeten zagon, polet in Nadsvetlobno hitrost, če za tem stoji dober namen ali pozitivno dejanje, sicer te začne v notranjosti zelo tiščati. Vest začne močno opominjati, da nekaj ne delaš prav, in te s pomočjo Tektita in njegove moči zopet pripelje nazaj na pravo pot. Tektit je najuspešnejši pri zdravljenju največjih psihičnih in telesnih zasvojenosti (trda droga, alkohol, zelo uspešen pri zdravljenju epilepsije, itd.) ter zaščita pred vsem zlom. Je neverjetno dober pripomoček na sestankih, v službi, pri resnih pogovorih, sodiščih, itd., saj ti da vpogled v to, kar je Resnično in prav. Prežema te z MODROSTJO, Resnobo in Pravičnostjo. Idealen je za zaščito vseh vrst sevanj. Če si Tektite položiš okoli postelje oziroma sobe ali objekta v krogu ali obliki Mandale, vsaj 6, 12 ali 24, plus 1, dobiš zelo močno zaščito. Največje daš vedno na sever in jug ter Sredino. Kot Mandala je mišljeno več krogov. Naprimer: zunanji krog vsebuje 12, notranji 6 in največji Tektit kot Center na sredini. Večji in težji delujejo močneje. Takšne zaščite v obliki kroga ali Mandale so zelo močne pred udarom vsega slabega kar leti nate oziroma na celoten prostor, objekt ali okolico.

 

S Tektitom ponovno najdeš samega sebe, LJUBEZEN do Bližnjega, stik s STVARNIKOM, počasi pa tudi prenehajo vse težave, skrbi in finančni problemi. Je čudovit pripomoček in popotnik iz starega v Novo, iz materialnega v DUHOVNO, iz vsega slabega v DOBRO, ter te napolni z MIROM, z velikim občutkom varnosti in močjo MODROSTI VEČNE NEUNIČLJIVE SVETLOBE.

bottom of page