top of page
Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00

VEZAVA KAMNOV

(Ustanovitev Društva)

Okoli leta 1990 se je začela Vodnarjeva doba in z leti se je pospešeno večala moč zračnega elementa, ter tako narekovala komunikacijski razvoj. V znanosti in Duhovnosti se je pospešeno začel uporabljati Silicij. Začetek Vodnarjeve dobe je vplival na celoten Planet in s tem tudi name. Leta 1995 sem prvič izvedel za Kristale, polne Silicija, ki so padli iz Vesolja. Moji prvi Zvezdni Kamni so bili prečudovito lepih barv in struktur, imenovani Moldaviti, ter spoštovanja vredni, kakor Sijoči Planeti, ki oddajajo Toplino oranžnega ognja, Tektiti.

 

Z njimi sem imel neverjetne izkušnje in bilo jih je veliko. Kristalov nisem nikoli zbiral, vedno pa sem jih imel najmanj 3 oziroma 6 ali 12 + 1, kosov ene vrste transformiranega Asteroida, kot orodje, da so lahko bolj potencirano služili temu, za kar so bili poslani. Z njimi sem delal Mandale, ki so sprožale tako močno ENERGIJO SVETLOBE, da jo je lahko občutil vsak, ki je bil v njenem delovanju. Marsikdo, ki se je ulegel v polje Mandale, se je po zelo kratkem času šokirano hitro vstal in me vprašal: "Kaj je to?" V Kristalni Mandali je vse zelo potencirano, močno in doživeto. Doživiš lahko različne vizije, videnja, občutke, nepozabne sanje itd..


Nekoč me je bioenergetičarka, ki je imela dar videnja aure, začudeno vprašala: "Povej mi kdo si ti, ki se tako svetiš?" Odgovoril sem ji: "Nič drugačen nisem kot ti, le, da okoli vratu nosim Tektit, ki je padel iz vesolja, in on se tako sveti." Kasneje je zdravila s Tektiti ter jih uporabljala za zaščito, okoli vratu pa je nosila Moldavit. Podobno se je zgodilo tudi s človekom, ki mi je na sejmu alternativnega zdravljenja slikal auro. Ob drugi priložnosti bom opisal še veliko bolj zanimive dogodke in Duhovne izkušnje z Zvezdnimi Kamni in ostale SVETLOBNE VIZUALIZACIJE BLAGOSLOVA, pogovorov, ter deležnih Čudežev s strani Boga, LJUBEČEGA OČETA. 


Tiste čase je bilo v Sloveniji zelo težko dobiti Zvezdne Kamne. Bila je slaba izbira in majhna količina. Kadar sem naletel na njih sem jih večina vse pokupil za Mandale in kasneje za darila. Zvezdne Kamne sem najraje nosil v območju SRCA, obešene na vrvici okoli vratu. Želel sem, da bi ta SVETLOBNI, Vesoljni dar imelo čimveč ljudi, Prijateljev, BRATOV in SESTER.

 

Kamne sem si na začetku vezal s sukancem, po več vrvic skupaj v eni potezi, kot ekvator na zemlji, in okoli vratu debelejšo vrvico. Enkrat pa sem imel veliko srečo in sem dobil 110 gramov težak, popolnoma okrogel in ploščat Tektit. Nikakor ga nisem mogel zvezati, saj vrvica na dva stika ni bila dovolj vsidrana. Da bi Tektit trdno in varno zvezal, sem ga moral zvezati na tri stike. Trudil sem se, in ni mi šlo. Ali ni bilo trdno, ali pa ni bilo lepo. V SRCU in v DUHU sem prosil LJUBEČEGA DOBREGA OČETA naj me nauči vezati. In naučil me je, kot tudi mnogo drugega, za kar sem ga prosil. To pa je bila tudi prelomnica v zelo lepo, kvalitetno in praktično, toda dokaj težko vezavo. S slednjo sem lahko osrečil mnogo ljudi, da so lahko imeli na Preprost, toda zelo lep in kvalitetno močan način zvezan Kamen okoli vratu.

 

To vse se je dogajalo nekje po letu 2000. Takšno vezavo Kamna je zelo težko kogarkoli naučiti, saj moraš biti zelo spreten, natančen, pa tudi zategniti je treba vrvico okoli kamna zelo močno, da je le ta varen ob lastniku, da se ne izgubi. Leta 2013 pa se je zgodil pravi čudež. OČE je k meni poslal BRATA, ki mi je bil po nekaterih pomembnih talentih zelo podoben. Vse to s čemer sem se ukvarjal, ga je tako zelo navdušilo, da se je tudi njegovo Življenje spremenilo v NOVO ŽIVLJENJE. Ko sem ga po njegovi želji učil, oziroma kazal Vezavo Kamnov, me je dvakrat zelo pozorno gledal in mi rekel, da bo doma treniral. Naslednjič, ko je prišel zopet k meni, sem bil zelo začudeno presenečen, ko sem videl, da mu je uspelo pravilno zvezati in obenem sem bil tudi zelo srečen, da še nekdo poleg mene zna na takšen način zvezati Kamen. Kasneje je vezavo v dveh podrobnostih še izboljšal oziroma nadgradil.

 

Ta moj čudežni BRAT je dobesedno materializiral vse moje resnične sanje in duhovne cilje.

 

Na tej podlagi je tudi nastalo hvale vredno Društvo Moldavit, katerega glavni temelji so Ozaveščanje in Zdravljenje našega Planeta, ter gradnja SVETLOBNE ČLOVEŠKE in KRISTALNE MANDALE. Sedaj moj LJUBLJENI BRAT skoraj vsakodnevno naredi po več profesionalnih in zelo kvalitetnih vezav na različnih Kamnih. Nekateri mu prinesejo zvezati Kamne, ki so jim več let stali doma, saj niso znali ali pa imeli možnosti vezave.

 

Na to Unikatno Vezavo smo v Društvu Moldavit zelo ponosni in veseli, da jo lahko uporabljamo za dobro vseh ljudi, saj s tem, ko Zvezdne Kamne nosimo okoli vratu, ali pa jih imamo kot Zdravilno in Zaščitno Mandalo, se vsak Kamen poveže z vsakim in tako se ustvari Svetlobna Mreža zelo Močnega, Energetsko Svetlobnega polja.

 

Več ljudi ki nosi Zvezdne Kamne ali z njih ustvarja manjše Mandale, gostejša in močnejša je Svetlobna mreža, ter bolj kot so takšni ljudje razpršeni na okoli, večja je in z njo se veča Ozaveščenost. Ta Neuničljiva SVETLOBA bo zajela celo našo Mati Zemljo in nastal bo preskok zavesti za vse prebivalce našega Planeta.

 

Svetlobna Človeška Kristalna Mandala, ki jo gradimo, je zgrajena s polno Silicija, katerega je v človeških možganih prisotno preko 70% v Zvezdnih Kamnih pa tudi preko 90%. Silicij bi lahko opisali kot inteligenco logike. Svetlobna Mandala, ki jo ustvarjamo zdravi našo Mati Zemljo, ter postala bo rešitev in zatočišče mnogih izgubljenih, obteženih in nesrečnih, ter velik balzam za tiste, ki iščejo, trkajo ali čakajo na nekaj več, na Resnično, na VEČNO.

 

Ni ga Lepšega Darila za naš Planet, kot v SRCU Ozaveščen oziroma RAZSVETLJEN Človek, ki v okolico širi vse samo DOBRO in njegove misli so ENA sama SVETLOBA.

LJUBI BRAT, LJUBA SESTRA, ki to bereš: "BLAGOSLOV NAJVIŠJE VEČNE SVETLOBE NAJ PREŽAME CELO TVOJE TELO, DUŠO IN DUHA, TER NAPOLNI TVOJE SRCE IN SRCA VSEH KI SO OKOLI TEBE, S TOPLOTO OČETOVE LJUBEZNI. AMEN!"

bottom of page