Any Lounge Color - Lounge Pilots
00:00 / 00:00

​Kot predstavnica čistosti se je Bela Lilija uporabljala skozi zgodovino vse od Antičnih časov do danes. V antični Grčiji so neveste nosile krono pleteno iz cvetov Bele Lilije in pšenice, kar je simboliziralo rodovitno čistost. 

Absolute Bele Lilije ima dolgo tradicijo ter globoko zakoreninjeno mesto v duhovnem raziskovanju. Bela Lilija je še posebno znana po njeni moči, da izzove priklic sanj in lucidno sanjanje. Za želeni učinek je potrebno pred spanjem nekaj vdihov iz stekleničke in pri vsakem zadržimo le-tega za nekaj trenutkov. To lahko privede do močnih lucidnih sanj ali globokega meditativnega stanja. Absolute Bele Lilije lahko mešamo z drugimi olji, katera prav tako vplivajo na okrepljeno sanjanje. 

Ima številne zdravilne lastnosti, še posebej če ga mešamo z oljem Ognjiča. Takrat deluje zdravilno na vse vrste kožnih bolezni. Zelo dobro in učinkovito se lahko uporablja za masažo, za kopel, po kopeli, za suho povrhnjico in kolena, kot vlažilec obraza, okoli oči in tretmane z vročim oljem. Samega lahko uporabljamo v izparilniku, kot parfum, za potpuri itd. Zelo dobro se uporablja kot dodatek za izdelavo naravnih kozmetičnih pripomočkov. V aromaterapiji se olje uporablja za zdravljenje depresije. Pomaga pri ustvarjanju občutka skromnosti, sreče ter občutka varnosti.

Absolute Bele Lilije je bil zahodnemu svetu prvič predstavljen iz Japonske. Med postopkom ekstrakcije se sveže, popolnoma odprte rože položi na pladnje, prekrite s plastjo palmovega olja. Eterično olje iz cvetnih listov Bele Lilije se počasi seli na palmovo olje in postopek se ponavlja dokler ni palmovo olje popolnoma nasičeno z oljem Bele Lilije. Nato se olje Bele Lilije loči od palmovega olja z alkoholom, kateri po končanem postopku izhlapi in tako dobimo čisti ekstrakt Bele Lilije oziroma Absolute. 

Absoluti so mešanice čistih rastlinskih esenc in naravnih olj. Olja so proizvedena v nadzorovanih sterilnih okoljih in ne puščajo ostankov v ozadju. To zagotavlja, da so ti zelo koncentrirani Ekstrakti varni za UM, telo in DUHA.